“ZBOG HARISA ĆU SEBI PUCATI U GLAVU” Pjevačica zaprepastila izjavom o vezi …


Foto: Rajko Ristić/RAS Srbija

Pjevačica Rada Manojlović je već skoro pet godina u vezi sa svojim kolegom Harisom Berkovićem, a popularna pjevačica je u intervjuu za domaće medije priznala da joj je život sa devet godina mlađim partnerom ponekad naporan pa u šali ističe da joj često dođe da okonča sopstveni život.

– Harisova i moja ubjeđivanja, odnosno rasprave, veoma su duge. On voli da bude uvijek u pravu, isto kao i ja. Blizanac je u horoskopu, pa uz to još i mlađi od mene. Često u takvim situacijama kažem: “Jao, bože, daj mi pištolj da pucam sebi u glavu – kroz smijeh govori Rada za Srpski telegraf.

Ipak, iako pjevačica nije mislila ozbiljno, te je željela da se našali sa medijima, njena izjava izazvala je zaprepašćenje i šok mnogobrojnih fanova koji su se uplašili za Radu, ali i istakli da takvim riječima nema mjesta, čak ni u šali.

Ona je takođe dodala da nakon neslaganja sa svojom jačom polovinom nekako uspjevaju da pronađu zajednički jezik.

– Ništa u našoj vezi ne prolazi tako lako. U stanju smo da se i po tri sata svađamo. Objašnjavamo se i argumentujemo svoje statove tokom tih naših sukoba, ali moram da priznam, Haris nije u svemu tvrdoglav i nije da do njega ne dopire ono što mu kažem. Često prizna: “Da, u pravu si” ili, ukoliko nisam, “Nemaš pravo” – dodala je ona za pomenuti medij.

Rada je priznala i da ne voli da gubi kontrolu i da je to često čini nemoćnom u poslu i emotivnoj vezi.

– Gubitak kontrole me užasava i kod mog posla, ali i u vezi. Kao jedna Djevica, to nikako ne mogu da podnesem, pa na sve načine pokušavam da izdominiram – zaključila je pjevačica.

Možete da nas pratite i na Facebook stranici
Izvor:Srpskainfo

iBN

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Powered By : infoBN