TRAŽI SVOJU DOZU VITAMINA Kod Kristine po mandarine došao i gradonačel…


Foto: Facebook/Screenshot

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić posjetio je štand Kristine Penave, poznatije i kao Kristine Mandarine, koja je danas ponovo prodavala mandarine na štandu, ali ovaj put nije privukla toliko pažnje.

Najpoznatija hrvatska prodavačica mandarina za gradonačelnika je imala i molbu, barem sudeći po objavi na Fejsbuk stranicama stranke.

– Popularna prodavačica Kristina zamolila predsjednika Stranke rada i solidarnosti i gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića za fotografiju – napisali su iz stranke uz snimku.

[TKO JE POPULARNIJI?]Popularna prodavačica Kristina zamolila predsjednika Stranke rada i solidarnosti i gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića za fotografiju.

Gepostet von Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti am Samstag, 12. Oktober 2019

Sudeći po kratkoj snimci, Bandić je 20-godišnjakinji ispunio želju, ali na štandu se nije zadržao dugo te je otišao bez vitamina.

Kristina je počela prodavati mandarine u devet ujutro, ali tamo nismo zatekli ni približnu gužvu kakva je vladala pred njezinim štandom prije desetak dana, prije nego što je odlučila dati otkaz.

Kristina je danas otkrila kako je obasuta poslovnim ponudama te da zasad razmatra neke od njih.

(Index)

Možete da nas pratite i na Facebook straniciiBN

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Powered By : infoBN