SKANDAL U KRALJEVSKOJ PORODICI Princ Vilijam je potpuno ODBACIO Harija, umi…


Iako Megan Markl i princ Hari daju sve od sebe da situaciju u njihovoj porodici predstave kao idealnu, stranim medijima kruže navodi da je istina potpuno drugačija…

Britanska kraljevska porodica navodno ima sve manje strpljenja i razumijevanja za princa Harija i njegovu suprugu Megan Markl, koji već mjesecima ređaju skandale i donose ishitrene odluke koje narušavaju ugled dvora.

Njihov posljednji potez ponovno je izazvao bijes ostatka porodice. Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa nikoga nisu obavijestili o svojoj namjeri da tuže britanske tabloide, što je dovelo do novih nesuglasica.

Hroničar kraljevske porodice Ričard Palmer tvrdi da par nema podršku preostalih članova porodice koji se stide njihovih dosadašnjih poteza.

Prinčev stariji brat Vilijam je, navodno, u potpunosti odbacio Harija, dok su se princ Čarls i njegova supruga Kamila udaljili od njih, piše Kosmopoliten.

Princ Hari je nedavno tužio tabloide Dejli miror, San i Njuz of d vorld zbog navodnog prisluškivanja njegovog telefona, što potom potvrdila i Bakingemska palata.

Megan Markl je, takođe, podnijela tužbu, ali protiv tabloida Mejl on sandej, pošto je taj list, bez njenog odobrenja, objavo pismo koje je napisala svom ocu Tomasu Marklu.

(Blic)

Možete da nas pratite i na Facebook stranici
Izvor:Srpskainfo

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Powered By : infoBN