OnePlus planira da predstavi televizor krajem septembra

Već je poznato kako kineska kompanija OnePlus priprema sopstvenu liniju pametnih televizora jednostavno nazvanu OnePlus TV. Stranica MySmartPrice otkriva datum predstavljanja OnePlus TV platforme.

To je između 25 i 30. septembra ove godine (spominje se i navodni tačan datum 26. septembar), ali to je za sada samo neproverena i neslužbena glasina pa OnePlus može i promeniti sam datum predstavljanja.

Što se tiče samih funkcija OnePlus televizora prema Bluetooth SIG dokumentima za sada je planirano njihovo predstavljanje u Kini, Indiji i na američkom tržištu (za sada nema potvrde za evropsko tržište). Televizori bi trebali da budu dostupni u barem četiri različite dijagonale, spominju se 43-inčni, 55-inčni, 65-inčni i 75-inčni modeli.

Mogući su modeli više kategorije opremljeni OLED panelima, dok su za druge modele namenjeni LCD paneli.

Treba podsjetiti da je Pete Lau, glavni izvršni direktor OnePlus-a, već ranije spomenuo kako OnePlus televizori donose potpuno novo iskustvo što se tiče pametnih televizora, s mogućnošću surfovanja Internetom kao jednom od osnovnih funckija te integriranim glasovnim asistentom.

Izvor:itvesti.com

iBN

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Powered By : infoBN