SKANDAL Popularna pjevačica završila ma sudu zbog ZLOSTAVLJANJA MLADIĆA


Foto: Youtube / screenshot

Nije prošlo ni nedjelju dana otkako je dobila tužbu zbog plagiranja svog najvećeg hita, a pjevačica Kejti Peri se ponovo našla u jeku skandala zbog navodnog zlostavljanja glavnog glumca Džoša Klosa u spotu za pjesmu “Teenage dream.”

Naime, kako je Klos objasnio u svojoj objavi na Instagramu koju je kasnije obrisao, otišao je na skupocijenu žurku u Holivudu kako bi njegov prijatelj upoznao slavnu pjevačicu čiji je bio fan.

To je bilo samo nekoliko nedjelja nakon izlaska mega popularnog spota za pomenutu pjesmu.

Tada je Kejti, prema njegovim riječima, pokušala da mu skine šorc kako bi pokazala njegov polni organ svojim gej prijateljima.

– O tome govorim tek sada, i to zato što je trenutno stanje u društvu tako da se uporno radi na tome da se muškarci prikazuju kao perverznjaci. Međutim, i žene koje u rukama imaju moć podjednako su gnusne – poručuje maneken u svojoj Instagram ispovesti.

– Dakle, srećna mi godišnjica zlostavljanja. Bio je to posao koji me je najviše od svih zbunio i ponizio – poručuje Džoš.

Na pitanja zašto tek sada govori o tome, on kaže da je u prvi mah bio previše istraumiran da bi o tome govorio, a da je potom riješio da pričeka kako ga ne bi optuživali da pokušava da se proslavi na račun pjevačice.

Spot je inače snimljen 2010. godine, a Džoš insistira da je tek sada progovorio kako ga neko ne bi optužio da pokušava da profitira na Kejtin račun.

– Bilo je milion prilika kada sam mogao da progovorim, ali sve te prilike donjele bi mi finansijsku korist. U ovom trenutku, za mene više ne može da bude bilo kakve koristi od istine, ali bi moglo da koristi svima koji trpe nasilje koje nad njima sprovode nadređeni. Samo sam želio da pokažem da čak i muškarac poput mene može da se osjeti nemoćno – poručuje Džoš, iznoseći dalje detalje sa snimanja.

– Kada bi neko bio oko nas u toku snimanja, bila je hladna kao led i čak se žalila da joj je “odvratno” da se ljubi sa mnom. Međutim, davao sam sve od sebe jer mi je očajnički trebao posao, pa sam gutao i ta poniženja. Prvog dana snimanja, Kejti me je pozvala u striptiz klub, međutim, odbio sam rekavši joj da sam umoran i da želim da budem potpuno spreman za posao. A onda se desila ta rođendanska zabava. Poveo sam i prijatelja koji je umirao od želje da je upozna. Međutim, kada sam se okrenuo da ih upoznam, svukla mi je šorc i veš kako bi svojim gej prijateljima pokazala moj polni organ – kaže Džoš.

Kejti još uvijek nije odgovorila na ove tvrdnje, ali je njen dugogodišnji prijatelj i saradnik Džoni Vujek demantovao navode.

– Ovo je apsolutna laž i to se nikada nije desilo – prokomentarisao je on za američke medije.
Izvor:Srpskainfo

iBN

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Powered By : infoBN